NA KONTAKTONI

 
Qendra e Trajnimit të Administratës Tatimore dhe Doganore
Rruga Mustafa Lleshi Dega Thesarit Tiranë, Kati 4
Tiranë, Shqipëri 
Email:

Orari i punës
Sunday :
Monday :
Tuesday :
Wednesday :
Thursday :
Friday :
Saturday :
FacebookYoutubeGoogle Places