REGJISTRI I KËRKESAVE DHE PËRGJIGJEVE

Objekti i kërkesës Dt. e regjistrimit të kërkesës Dt. e kthimit të përgjigjes Statusi

*Për të bërë një kërkesë shkarko lidhjen nr. 3 si më poshtë:

Lidhja 3 Kerkese Per Info
Lidhja 3 Kerkese Per Info
lidhja_3_kerkese_per_info.doc
16.6 KiB
98 Shkarkime
Detaje...