Artikujt e postuar ne " Vizite virtuale " Category

 • NJOFTIME

  NJOFTIME

  Njoftojmë të gjithë punonjësit e Administratës Tatimore dhe Doganore që pas shkarkimit dhe plotësimit të Formularit..


 • LAJME

  LAJME

  Trajnimi i administratës fiskale; rruga për mirë-administrimin dhe rritjen profesionale


 • VEPRIMTARIA TRAJNUESE

  VEPRIMTARIA TRAJNUESE

  QTATD ka si qëllim vendosjen dhe arritjen e objektivave që kanë të bëjnë me formimin profesional..