NJOFTIME

Njoftojmë të gjithë punonjësit e Administratës Tatimore dhe Doganore që pas shkarkimit dhe plotësimit të Formularit të Vlerësimit të dërgohet elektronikisht në njërën nga adresat e mëposhtme:

gentian.ramallari@financa.gov.al

elidon.licaj@financa.gov.al 

 

Formularin e Vlerësimit mund ta plotësoni dhe online këtu: